Φοιτητές δημοσιογραφίας εθελοντές Τύπου: Παράσημο στην καριέρα τους

Η ομάδα φοιτητών Δημοσιογραφίας και νέων δημοσιογράφων που απασχολήθηκαν ως εθελοντές των Yπηρεσιών Τύπου στην αθλητική εγκατάσταση «Αρτεμις» πρόσφεραν ανεκτίμητες υπηρεσίες στη διοργάνωση των ΙΙ Mεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και πήραν μοναδική εμπειρία από κορυφαία διεθνή διοργάνωση.

Είναι τα παιδιά που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να είναι άπαντες ικανοποιημένοι, τόσο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, όσο και τα μέλη του Γραφείο Τύπου.

Φοιτητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Αριστοτέλειο, στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, σε δημόσια ΙΕΚ, αλλά και νέοι δημοσιογράφοι, δήλωσαν εθελοντές Τύπου στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες για ένα και μόνο λόγο: την αγάπη τους για τη δημοσιογραφία.

Οι Κατερίνα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, Γρηγόρης ΚΟΥΒΕΡΙΑΝΟΣ, Μαριλένα ΝΗΣΩΤΑΚΗ, Νικολίνα ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ και Αναστασία ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ σπουδάζουν στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η Ντενίσα ΜΠΙΣΤΙΚΑ αποφοίτησε από τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Ο Κώστας ΙΑΤΡΙΔΗΣ είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Πατρών και σπουδάζει Αθλητική Δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Ο Νικόλας ΠΑΟΛΙΝΟΣ πριν από λίγες μέρες εισήλθε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η Κωνσταντίνα ΓΚΑΤΖΟΥΝΑ έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργάζεται στο γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.

Η Διαμαντή ΓΚΙΝΟΒΕΦΑ, η Βάσια ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ και ο Δημήτρης ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ σπούδασαν Αθλητική Δημοσιογραφία στο Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας.

Μαζί τους και ένας πρώην αθλητικός συντάκτης, ο Γιώργος ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. ο οποίος έζησε και πάλι την εμπειρία και την ένταση μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Όλοι οι εθελοντές κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης, με ταχύτητα και εγκυρότητα και όλοι συμφώνησαν πως οι ΙΙ Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες θα αποτελούν ένα μεγάλο παράσημο στην καριέρα τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο